Groeps wandeling met gemiddeld 7 honden 

 Door de vele aanvragen nemen we alleen honden aan die in ijsselstein wonen 

 

Voordat je hond met mij mee gaat is er altijd een intake gesprek .In dit gesprek vertel ik hoe ik te werk ga en spreken we alles door als alles duidelijk is kan de hond mee .

De eerste keer dat je hond meegaat blijft de hond aan de lijn. Als hij goed reageert in de groep en op mij zal hij los gelaten worden. Dit probeer ik altijd zo snel mogelijk omdat het uiteraard veel fijner is om los te kunnen lopen 
Ik haal de hond thuis op en neem hem mee in de bus die voorzien is van goedgekeurde benches . Daarna gaan we naar een uitlaatgebied waar we minimaal een uur wandelen . Tijdens de wandeling  hebben ze ruimschoots de tijd om te spelen te snuffelen en even helemaal hond te zijn . Na afloop breng ik uw hond terug en zal hij waarschijnlijk moe maar voldaan zijn mand opzoeken . Mocht hij of zij erg vies zijn kan ik de poten droog vegen maar helemaal schoon kan ik niet beloven .

Tijdens de wandeling probeer ik wat foto's te maken en die zet ik dan op onze Facebook en Instagram pagina zodat je kan zien hoe je hond het heeft gehad .